Boerderijcamping Domburg

Wat heeft boerderijcamping D’ouwe Ploeg nabij Domburg allemaal te bieden? Kort gezegd, de echte Zeeuwse ervaring. Zeeland wordt vaak geassocieerd met rust, natuur en natuurlijk de prachtige zee. Dat is dan ook precies wat u bij ons krijgt. U bevindt zich op een heerlijke en rustige plek waar u even kunt bijkomen van de dagelijkse perikelen. Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. 

  • kamperen in zeelandVoor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Boek meteen uw vakantie!

Luxueuze verblijven op boerderijcamping nabij Domburg

Wellicht spreekt het beeld dat wij schetsen van onze boerderijcamping nabij Domburg u helemaal aan, maar houdt u totaal niet van kamperen. Dat is helemaal niet erg, want daar bieden wij een goede oplossing voor. U kunt dan namelijk verblijven in ons prachtige vakantiehuis of wat dacht u van een grote stacaravan?   Het prachtige Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters, maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.  

Contacteer ons of boek meteen uw vakantie op de boerderijcamping nabij Domburg

Kom nu naar boerderijcamping D’ouwe Ploeg nabij Domburg voor een heerlijke vakantie. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel 06-13795530 of 06-20268948 of vul het contactformulier in. U kunt ook een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..