Boerderijcamping Walcheren

De boerderijcamping D’ouwe Ploeg op Walcheren is de ideale plek als u een plek zoekt om even helemaal tot rust te komen. Wij bieden u een prachtige plek om u alleen of met familie of vrienden terug te trekken. Gelegen in een stuk prachtig, authentiek Zeeland bent u omgeven door de prachtige natuur en op steenworpafstand van de zee en het strand. Mocht u liever iets actiefs doen? Neem dan een kijkje in Domburg. Deze mooie omgeving ligt slechts 6 km van de camping. 

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Onze camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen die gelegen zijn rond een open veld. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. Reserveer meteen uw vakantie!  

Luxe verblijf op onze boerderijcamping in Walcheren

kamperen in zeelandHet verblijven op onze boerderijcamping betekent echter niet dat u in een tentje hoeft te liggen. Wij bieden ook stacaravans aan en u kunt uitstekend bij ons terecht voor een prachtig vakantiehuisje. Op deze manier bent u van alle luxe voorzien die u thuis ook heeft en kunt u dus helemaal tot rust komen in het prachtige Walcheren.   Het prachtige Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.  

Neem nu contact op voor meer informatie over onze boerderijcamping nabij Walcheren

De prachtige boerderijcamping D’ouwe Ploeg nabij Walcheren is een heerlijke plek om lange weekenden en vakanties door te brengen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel 06-13795530 of 06-20268948 of maak gebruik van het contactformulier. U kunt ook een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen.