Boerderijcamping in Zeeland: kom kamperen op D’ouwe ploeg!

boerderijcamping zeelandKamperen op een boerderijcamping in Zeeland? Op boerderijcamping D’ouwe ploeg heeft alle ingrediënten in huis voor een topvakantie. Onze boerderijcamping in Zeeland ligt in een prachtige, natuurrijke omgeving, nabij de zee en heeft de nodige voorzieningen voor een onbezorgde vakantie. Kamperen bij de boer is nog nooit zo leuk geweest. Kom tot rust en geniet op onze boerderijcamping in Zeeland!

Boerderijcamping in Zeeland = genieten

Of u nu op onze boerderijcamping in Zeeland komt kamperen of een accommodatie wilt huren: op boerderijcamping D’ouwe ploeg beleeft u échte rust en geniet u van privacy, gezelligheid en gemoedelijkheid. Zo bieden wij 15 prachtige kampeerplaatsen op een open, rustige kampeerveld met goede voorzieningen. Door onze verharde kampeerplaatsen staat uw kampeermiddel altijd waterpas. Ook beschikken wij over verschillende accommodaties: overnacht in onze chalets of vakantiewoning.

De kinderen kunnen zich naar hartenlust vermaken op onze boerderijcamping in Zeeland. Proef het échte boerderijleven: eieren oprapen, met dieren knuffelen, het terrein op de skelter ontdekken of met de boer op de trekker meerijden.

Ga eropuit tijdens uw verblijf op onze boerderijcamping in Zeeland

In de omgeving van onze boerderijcamping in Zeeland is er veel te zien en te doen. U kunt werkelijk waar alle kanten op. Wandel over de boulevard van Vlissingen, ontdek de leukste plekjes voor een dagje eropuit in Middelburg of ga vliegeren op het prachtige strand van Zoutelande. Kortom: voor elk is er wel iets wils!

Meer weten over onze boerderijcamping in Zeeland? Neem dan contact met ons op of boek online direct uw welverdiende vakantie!