Boerderijcamping Zoutelande

Boerderijcamping zoutelande? De prachtige boerderijcamping D’ouwe Ploeg nabij Zoutelande biedt de ideale plek om een heerlijke en rustige vakantie door te brengen. Bij ons bent u omgeven door de pracht en praal die Zeeland te bieden heeft. Mooie natuur, de heerlijke Noordzee en natuurlijk de pittoreske wegen en dorpjes. Na een vakantie bij ons, bent u weer helemaal de oude.

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. Boek meteen uw vakantie!  

Luxe en comfort op boerderijcamping nabij Zoutelande

kamperen in zeelandHet beeld dat hierboven geschetst wordt van onze boerderijcamping nabij Zoutelande is natuurlijk heerlijk, maar wellicht houdt u helemaal niet van het slapen in een tent. Dat is helemaal geen probleem wij bieden namelijk ook een prachtig vakantiehuisje aan of de mooiste stacaravans. Op deze manier bent u van alle gemakken voorzien.

 Boerderijcamping zoutelande[/caption] Het prachtige Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.  

Boek vandaag nog uw verblijf op onze boerderijcamping nabij Zoutelande

Wilt u een tijdje doorbrengen op boerderijcamping D’ouwe Ploeg nabij Zoutelande? Dan moet u contact met ons opnemen of verder kijken op de website. U kunt hiervoor het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ons tevens telefonisch bereiken op 0118 – 561323