Chalet huren in Walcheren

Een Chalet huren in Walcheren is een plezier voor het hele gezin. Walcheren is een voormalig eiland dat is omringd door strand en water. Hier ervaar je nog het unieke Zeeland gevoel. Ideaal voor watersporters en mensen die van de zon houden. Maar ook voor anderen is dit een fijne plek. Het platteland is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden. Op het platteland vindt u onze Camping D’Ouwe Ploeg waar u een chalet kunt huren. Zoutelande is een klein gezellig dorp met veel oude gebouwen en een maritiem verleden. Het is dus ideaal om hier een chalet te huren. Want ook uitjes naar andere eilanden of net over de grens naar Vlaanderen zijn leuk met diverse attracties en evenementen.

chalet huren zeelandDe chalets bestaan uit:

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • Badkamer douche/toilet
  • 2 slaapkamers.
  • Van alle luxe voorzien
  • Uitzicht over de duinen

Een chalets bekijken en huren in Walcheren?

Wilt u zien wat voor chalets u kunt huren in Walcheren? Op onze website staan ze online. U kunt ook meteen online reserveren voor een lang weekend of de zomervakantie. Wij zien u graag in het mooie Zeeland. D’Ouwe Ploeg heeft twee gehele nieuwe luxe chalet om te huren in Zoutelande, Walcheren. Van alle gemakken voorzien, kijkt u vanuit de tuin en woning over de schitterende duinen. Ook zin in zo’n vakantie? Bij Camping D’Ouwe Ploeg vindt u het allemaal. En wij geven mensen zelf de ruimte om te recreëren. Daarbij staan wij altijd klaar voor onze gasten. 

Chalet huren Walcheren? Bel meteen voor het huren van een stacaravan of Chalet in Walcheren!

Bel ons op 06-13795530 of 0620268948 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om te reserveren. Op onze website ziet u ook tal van voorbeelden en kunt u ook online reserveren. Graag tot ziens in Zeeland!