Chalet huren Zeeland

  • Een chalet huren in een uniek stukje Zeeland
  • Plezier voor het hele gezin op en rondom Camping D’ouwe Ploeg
  • Dé ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers, watersporters, wandelaars en fietsers
  • Een kleinschalige, gezellige camping met alle nodige voorzieningen
  • Onze chalets zijn geschikt voor vijf personen

 Chalet huren ZeelandBent u voor uw vakantie op zoek naar een uniek stukje Zeeland? Kies er dan voor om een chalet te huren in Zeeland op Camping D’ouwe Ploeg. Het voormalige eiland is omringd door strand en water. Dé ideale vakantiebestemming voor zonliefhebbers en watersporters. Maar ook buiten de zomer biedt ons prachtige Walcheren geweldige mogelijkheden. Lekker uitwaaien of een prachtige wandel- of fietsroute. Chalet huren in Zeeland betekent plezier voor het hele gezin.

Fraai vormgegeven, moderne chalet huren Zeeland

Wanneer u ervoor kiest om een chalet te huren in Zeeland op Camping D’ouwe Ploeg, kiest u voor fraai vormgegeven chalets. De chalets zijn opgebouwd uit twee ruime slaapkamers, een ruime badkamer met douche en toilet en een sfeervolle woon- en eetkamer. Daarnaast beschikt de chalet over een eigen terras met tuinset. Uw vakantie begint al bij aankomst, want u treft volledig opgemaakte bedden aan.

Een gezellige camping met uitzicht op de duinen

Camping D’Ouwe Ploeg staat te boek als een gezellige camping met uitzicht op de duinen. Dé plek om een strandvakantie te hebben dus. Het platteland, waar onze camping zich bevindt, is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden. Ook uitjes naar andere eilanden of net over de grens naar de zuiderburen zijn leuk met diverse attracties, bezienswaardigheden en evenementen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Of wilt u direct een chalet huren in Zeeland? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.