Kleine camping Domburg

Verblijven op een kleine camping nabij Domburg? Dat begrijpen wij helemaal! Domburg is werkelijk een prachtige stad. Het heeft enorm veel te bieden voor toeristen. Van prachtige uitzichten tot heerlijke eettentjes en andere leuke bezienswaardigheden. Als u in de buurt van deze stad op een gezellige en leuke kleine camping wilt verblijven, dan doet u er goed aan een bezoek te brengen aan D’ouwe Ploeg. Wij bieden de authentieke, Zeeuwse ervaring. Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan.

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Boek meteen uw vakantie! Een kleine camping nabij Domburg, gelegen in Walcheren Sommige campings in de omgeving van Domburg en de rest van Zeeland lijken tegenwoordig meer op recreatieparken en dat is enorm jammer, want het neemt veel weg van de kampeerervaring. Een ervaring die iedereen een keer opgedaan moet hebben. U kunt daarom uitstekend terecht op onze kleine camping in Walcheren, waar u toch van alle gemakken voorzien bent. Het prachtige Walcheren is een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters, maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.

Boek meteen een fijne vakantie op een kleine camping nabij Domburg

D’ouwe Ploeg is een prachtige, kleine camping in de buurt van Domburg. U kunt bij ons terecht voor de echte kampeerervaring. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. Doe dit door te bellen met 06-13795530 of 0620268948 of door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.