Kleine camping Zoutelande

Sommige campings in de omgeving van Zoutelande hebben het gevoel van een recreatiepark. Er is zoveel te doen, het is enorm groot en voelt meer aan als een bedrijf dat een camping. Dat is jammer, want het neemt weg van de ervaring van het kamperen. Daarom kunt u naar de kleine camping van D’ouwe Ploeg komen. Een prachtige plek om even helemaal tot rust te komen. Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan.

  • kamperen in zeelandVoor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Boek meteen uw vakantie!

Luxe verblijven op onze kleine camping nabij Zoutelande

Het feit dat D’ouwe Ploeg een kleine camping is, betekent niet dat u geen luxe bij ons kunt ervaren. Alles is uiteraard tot in de puntjes geregeld, maar u kunt ook verblijven in één van onze stacaravans of vakantiehuisje. Op deze manier bent u op uw vakantie toch van alle gemakken voorzien en kunt u heerlijk uitrusten. 

Het prachtige Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters, maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden.  

Neem meteen contact op voor meer informatie over onze kleine camping nabij Zoutelande

D’ouwe Ploeg is een kleine camping nabij Zoutelande. Wilt u meer weten over de camping en omgeving? Kijk dan verder op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie. U kunt een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het contactformulier opsturen. U kunt tevens bellen met 06-13795530 of 06-20268948