Ontspannen op de boerderijcamping in Veere

Minicamping D’ouwe Ploeg in Veere is een kleinschalige, gezellige en betaalbare camping gelegen in een omgeving die voor ieder wat wils biedt. Waaronder het prachtige platteland, zee, strand en historische plaatsen, zoals Veere, Veere en Vrouwenpolder. Meer camping Zeeland informatie Veere

Accommodaties op onze kleinschalige camping in Zeeland

Kom naar D’ouwe Ploeg in Veere voor een heerlijke vakantie of voor een paar dagen weg in een ontspannende omgeving. Bij ons kunt u:  

  U kunt gratis gebruik maken van onze Wifi en ook uw hond is welkom. Bovendien is er een goed onderhouden en volledige toilet- en douchevoorziening aanwezig voor onze kampeerders. Veere

Genoeg te beleven op de minicamping

Voor alle leeftijden valt er wat te beleven op onze boerderijcamping. U kunt zich in alle rust ontspannen en kinderen vermaken zich de hele dag door, met bijvoorbeeld:  

  • Spelen in de uitgebreide speeltuin.
  • Lezen of spelletjes doen in de recreatieruimte.
  • De dierenweide.
  • Rondrijden op de skelters.
  • Jeu de Boules

  ‘Kamperen bij de boer’ is bij vele gezinnen met kinderen de ultieme vakantie.  

Strand, historie en natuur op steenworp afstand

Tijdens uw vakantie bij Camping D’ouwe Ploeg in Veere kunt u alle kanten op. Het strand is de perfecte locatie voor zonaanbidders en met de auto te bereiken binnen slechts 5 minuten vanaf de camping. Bovendien kunt u in de vele historische dorpen en steden in de omgeving de échte Zeeuwse sfeer in u opnemen. Lees hier meer over de omgeving Walcheren.