Ontspannen op de boerderijcamping in Vrouwenpolder

Minicamping D’ouwe Ploeg in Vrouwenpolder is een kleinschalige, gezellige en betaalbare camping gelegen in een omgeving die voor ieder wat wils biedt. Waaronder het prachtige platteland, zee, strand en historische plaatsen, zoals Vrouwenpolder, Veere en Vrouwenpolder. Meer camping Zeeland informatie Vrouwenpolder

Accommodaties op onze kleinschalige camping in Zeeland

Kom naar D’ouwe Ploeg in Vrouwenpolder voor een heerlijke vakantie of voor een paar dagen weg in een ontspannende omgeving. Bij ons kunt u:  

  U kunt gratis gebruik maken van onze Wifi en ook uw hond is welkom. Bovendien is er een goed onderhouden en volledige toilet- en douchevoorziening aanwezig voor onze kampeerders. Vrouwenpolder

Genoeg te beleven op de minicamping

Voor alle leeftijden valt er wat te beleven op onze boerderijcamping. U kunt zich in alle rust ontspannen en kinderen vermaken zich de hele dag door, met bijvoorbeeld:  

  • Spelen in de uitgebreide speeltuin.
  • Lezen of spelletjes doen in de recreatieruimte.
  • De dierenweide.
  • Rondrijden op de skelters.
  • Jeu de Boules

  ‘Kamperen bij de boer’ is bij vele gezinnen met kinderen de ultieme vakantie.  

Strand, historie en natuur op steenworp afstand

Tijdens uw vakantie bij Camping D’ouwe Ploeg in Vrouwenpolder kunt u alle kanten op. Het strand is de perfecte locatie voor zonaanbidders en met de auto te bereiken binnen slechts 5 minuten vanaf de camping. Bovendien kunt u in de vele historische dorpen en steden in de omgeving de échte Zeeuwse sfeer in u opnemen.