Mini camping Domburg

De mini camping D’ouwe Ploeg is nabij Domburg gelegen en biedt een uitstekende omgeving om geheel tot rust te komen met uw vrienden of familie. Op onze camping hebben wij de authentieke, Zeeuwse sfeer weten vast te leggen. Wij bieden de mooiste natuur en een prachtige locatie vlakbij de zee. U kunt bij ons een heerlijke vakantie in eigen land doorbrengen. 

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Onze camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen die gelegen zijn rond een open veld. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. Boek meteen uw vakantie! 

De mini camping ligt vlakbij de prachtige stad Domburg

kamperen in zeelandDe mini camping is vlakbij Domburg gelegen op het schiereiland Walcheren. Domburg is een prachtige en leuke stad om meerdere dagen in door te brengen. Hoewel de camping goed beschermd is van het stadse leven is het toch fijn dat u dichtbij Domburg zit. Zo kunt u altijd even snel naar de stad toe om boodschappen te doen of andere onverwachte aankopen te doen.   Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen.  

Neem meteen contact op voor meer informatie

De mini camping D’ouwe Ploeg gelegen nabij Domburg biedt een prachtige omgeving om uw vakantie door te brengen. U kunt nu contact met ons opnemen voor meer informatie. Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul het contactformulier in. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 06-13795530 of 06-20268948