Mini camping Zoutelande

Bent u op zoek naar een mini camping nabij Zoutelande waar het heerlijk rustig is en u perfect kunt ontsnappen aan het hectische en drukke dagelijkse leven? Dan kunt u uw vakanties komen vieren op de mini camping D’ouwe Ploeg nabij Zoutelande. Wij bieden een prachtige en rustieke omgeving voor u aan, waar u alleen of samen met familie en vrienden een tijd door kunt brengen. 

  • Voor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Onze camping heeft 15 ruime kampeerplaatsen die gelegen zijn rond een open veld. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. Reserveer meteen uw vakantie!

Van alle gemakken voorzien op onze mini camping nabij Zoutelande

kamperen in zeelandHet verblijf op onze mini camping nabij Zoutelande in Walcheren hoeft echter niet te betekenen dat u uzelf enige luxe tekort hoeft te doen. U hoeft namelijk niet in een tentje te verblijven. U kunt ook één van onze stacaravans huren of een vakantiehuisje. Op deze manier bent u van alle gemakken voorzien op een heerlijke, rustgevende vakantie.   Walcheren: In Walcheren vindt u nog een uniek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Dit is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters,  maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen.  

Boek vandaag nog uw heerlijke vakantie

De prachtige mini camping D’ouwe Ploeg nabij Zoutelande geeft u een authentieke, Zeeuwse ervaring. Voor meer informatie of als u vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen. Doe dit door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen met 06-13795530 of 06-20268948 of door het contactformulier in te sturen.