Minicamping Zeeland

De minicamping van D'Ouwe Ploeg brengt u een heerlijke rustige kampeerervaring. De campings in Zeeland lijken tegenwoordig meer op bedrijven en recreatieparken dan op campings. Het zijn enorme nederzettingen geworden, waar kosten noch moeite gespaard wordt om de bezoekers te vermaken. Het neemt enorm veel weg van de kampeerervaring die iedereen in zijn leven op moet doen. Op de minicamping van D’ouwe Ploeg kunt u dit echter geheel ervaren en op de juiste manier. Met slechts 15 ruime kampeerplaatsen gelegen rond een open veld is onze camping echt een intiem verblijf. Hiervan zijn 2 plaatsen voorzien van nieuwe chalets voor de verhuur. Op het veld bevindt zich een speeltuin voor de kinderen en een jeu de boelles baan. 

  • kamperen in zeelandVoor jong en oud
  • Actieve boerderijervaring
  • Heerlijk ontspannen
  • Betaalbare camping

Boek meteen uw vakantie!

De omgeving van de minicamping in Zeeland is prachtig

Op onze minicamping bent u omringd door de prachtige natuur die Zeeland te bieden heeft. Deze prachtige provincie kent groene natuur, frisse lucht en natuurlijk de mooie zee. Bij ons vindt u dit allemaal en meer. U kunt bij ons heerlijk in een tentje verblijven, maar ook terecht met stacaravans en een mooi vakantiehuisje. Het prachtige Walcheren is de ideale plek voor zonaanbidders en watersporters, maar ook in de andere seizoenen is het heerlijk om een keer lekker uit te waaien of te genieten van de uitgestrektheid van de zee. Het is een authentiek stukje Zeeland. Het voormalig eiland is omringd door strand en water. Met akkerland, weiland en natuurgebieden die elkaar afwisselen ontdekt u een zeer divers gebied. Ideaal om te wandelen en fietsen. Vanuit Walcheren zijn er ook gemakkelijk uitjes te maken naar de andere eilanden en gebieden van Zeeland of net over de grens naar Vlaanderen. Middelburg en Veere zijn historische steden met veel oude gebouwen, Vlissingen is bekend om zijn maritiem verleden. 

Bel ons voor meer informatie over de camping in Zeeland

De minicamping D’ouwe Ploeg is dé plek voor een echte kampeerervaring in Zeeland. Neem nu contact met ons op voor meer informatie. U kunt uw vragen stellen door een e-mail te richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt ook bellen met 06-13795530 of 0620268948 of het contactformulier insturen.