Stacaravan huren nabij Domburg

chalet huren zeelandEen mooie stacaravan huren in Zoutelande, nabij Domburg is een plezier voor het hele gezin. Zoutelande ligt op een voormalig eiland dat is omringd door strand en water. Hier ervaar je nog het unieke Zeeland gevoel. Ideaal voor watersporters en mensen die van de zon houden. Maar ook voor anderen is dit een fijne plek.  Want ook uitjes naar andere eilanden, Domburg, Middelburg of Vlissingen of net over de grens naar Vlaanderen zijn leuk met diverse attracties en evenementen.

Het platteland is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden. Op het platteland vindt u onze Camping D’Ouwe Ploeg waar u een stacaravan kunt huren. Zoutelande is een klein gezellig dorp met veel oude gebouwen en een maritiem verleden. Het is dus ideaal om hier een chalet te huren. De stacaravans beschikken over:

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • Badkamer douche/toilet
  • 3 slaapkamers.
  • Van alle luxe voorzien
  • Uitzicht over de duinen

Een stacaravan bekijken en huren nabij Domburg?

Wilt u zien wat voor stacaravan u kunt huren nabij Domburg? Op onze website staan ze online. U kunt ook meteen online reserveren voor een lang weekend of de zomervakantie. Wij zien u graag in het mooie Zeeland. Domburg is een leuke badplaats om te bezoeken. Onze nieuwe luxe stacaravans zijn van alle gemakken voorzien. Bovendien kijkt u vanuit de tuin en woning over de schitterende duinen. Ook zin in zo’n vakantie? Bij Camping D’Ouwe Ploeg vindt u het allemaal. En wij geven mensen zelf de ruimte om te recreëren. Daarbij staan wij altijd klaar voor onze gasten.

Stacaravan huren Domburg? Bel meteen voor het huren van een stacaravan in Domburg!

Bel ons op 06-13795530 of 0620268948 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een stacaravan te huren nabij Domburg. Op onze website ziet u ook tal van voorbeelden en kunt u ook online reserveren. Graag tot ziens in Zeeland!