Stacaravan huren Walcheren

chalet huren zeelandEen mooie stacaravan huren in Walcheren is een plezier voor het hele gezin. Walcheren is een voormalig eiland dat is omringd door strand en water. Hier ervaar je nog het unieke Zeeland gevoel. Ideaal voor watersporters en mensen die van de zon houden. Maar ook voor anderen is dit een fijne plek. Het platteland is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden. Op het platteland vindt u onze Camping D’Ouwe Ploeg waar u een stacaravan kunt huren. Walcheren is een klein gezellig dorp met veel oude gebouwen en een maritiem verleden. Het is dus ideaal om hier een stacaravan te huren. Want ook uitjes naar andere eilanden of net over de grens naar Vlaanderen zijn leuk met diverse attracties en evenementen.

De stacaravans beschikken over:

  • Woon-eetkamer
  • Keuken
  • Badkamer douche/toilet
  • 3 slaapkamers.
  • Van alle luxe voorzien
  • Uitzicht over de duinen

Een stacaravan bekijken en huren in Walcheren?

Wilt u zien wat voor stacaravan u kunt huren in Walcheren? Op onze website staan ze online. U kunt ook meteen online reserveren voor een lang weekend of de zomervakantie. Wij zien u graag in het mooie Zeeland. D’Ouwe Ploeg heeft twee gehele nieuwe luxe stacaravan om te huren in Walcheren. Van alle gemakken voorzien, kijkt u vanuit de tuin en woning over de schitterende duinen. Ook zin in zo’n vakantie? Bij Camping D’Ouwe Ploeg vindt u het allemaal. En wij geven mensen zelf de ruimte om te recreëren. Daarbij staan wij altijd klaar voor onze gasten.

Bel meteen voor het huren van een stacaravan of chalet in Walcheren! en geniet!

Bel ons op 0118-561323 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een stacaravan te huren in Walcheren. Op onze website ziet u ook tal van voorbeelden en kunt u ook online reserveren. Graag tot ziens in het mooie Zeeland!