chalets huren Zoutelande

Een mooie chalets huren in Zoutelande is een plezier voor het hele gezin. Zoutelande ligt op een voormalig eiland dat is omringd door strand en water. Hier ervaar je nog het unieke Zeeland gevoel. Ideaal voor watersporters en mensen die van de zon houden. Maar ook voor anderen is dit een fijne plek. Het platteland is zeer divers met weilanden, akkerlanden en natuurgebieden. Op het platteland vindt u onze Camping D’Ouwe Ploeg waar u een stacaravan kunt huren. Zoutelande is een klein gezellig dorp met veel oude gebouwen en een maritiem verleden. Het is dus ideaal om hier een chalet te huren. Want ook uitjes naar andere eilanden of net over de grens naar Vlaanderen zijn leuk met diverse attracties en evenementen.

De chalets beschikken over:

  • chalet huren zeelandWoon-eetkamer
  • Keuken
  • Badkamer douche/toilet
  • 3 slaapkamers.
  • Van alle luxe voorzien
  • Uitzicht over de duinen

 

Een stacaravan bekijken en huren in Zoutelande?

Wilt u zien wat voor chalets u kunt huren in Zoutelande? Op onze website staan ze online. U kunt ook meteen online reserveren voor een lang weekend of de zomervakantie. Wij zien u graag in het mooie Zeeland. D’Ouwe Ploeg heeft twee gehele nieuwe luxe chalets om te huren in Zoutelande. Van alle gemakken voorzien, kijkt u vanuit de tuin en woning over de schitterende duinen. Ook zin in zo’n vakantie? Bij Camping D’Ouwe Ploeg vindt u het allemaal. En wij geven mensen zelf de ruimte om te recreëren. Daarbij staan wij altijd klaar voor onze gasten.  

Bel meteen voor het huren van een stacaravan in Zoutelande!

Bel ons op 06-13795530 of 06-20268948 en wij vertellen u alles over de mogelijkheden om een stacaravan te huren in Zoutelande. Op onze website ziet u ook tal van voorbeelden en kunt u ook online reserveren. Graag tot ziens in het mooie Zeeland!